Deci ...

Care e ideea cu blogu asta? Am inceput sa "republic" unele posturi de pe blogu meu alea care zic eu ca merita. Le mai retusez, editez ... mai adaug unele pasaje ... ati prins voi ideea ca doar nu sunteti prosti sau femei ...

25 martie 2009

Spune NU drogurilor

Zombie indocrinati, robotei ai sistemului. Nu pot gandi decat dupa algoritmi bine stabiliti, orice reactie fiind preprogamata chiar si, sau, poate, mai ales, alea de "revolta". Chiar si lupta "anti-sistem" se integreaza complet in el cu toate caile posibile determinte de inainte, fara rezultate impredictibile. Nu vreau sa sun a conspirationist, ironici (penibili ar fi alt cuvant) si astia heh, da' lumea asta aparent atat de imprevizibila, functioneaza atat de bine dupa niste reguli atat de simple ca e chiar amuzant. Singuru lucru care ma mira ca sunt asa putini cei care vad asta.

Conspirationistii incearca sa explice toate cacaturile cu prostii despre evrei, masoni, Bush sau ce pula mea conspiratie o mai fi la moda. De fapt raspunsu e mult mai simplu si nespectaculos. The path of least resistance. O stii pe aia cu copacii si padurea? Raspunsul cel mai simplu si evident e cel corect.

Nu conduce nimeni dim umbra. Toate cacaturile se intampla pe pilot automat nu e nimic mai profund. Indobitocirea si pacificarea maselor nu e planul diabolic a unei organizatii secrete e doar rezultatul unui sistem inchis, un cerc vicios. Nimeni nu face ceva cu intentie si totusi rezultatul e tot ala. TVul iti da Mama Natura, crime, violuri, fotbal si divertisment. Tie iti place si ceri mai mult. TVul iti da cretinatati si mai mari. Politicienii te mint frumos, tu ii votezi, ei fura, a doua oara te mint si mai tare tu ii votezi iar ... ei fura si mai mult.


Nu le aratam sex copiilor, nu injuraturi la tv, nu filme violente si mesaje anti-sociale, nu droguri, alcool si tutun. Copiii nostri trebuie sa traiasca intr-un mediu sigur protejati de tot ce e rau.


Hmmm ... frica de violenta. Aparent ceva normal. Fight Club nu zicea degeaba. Fight or flight. Un sistem de aparare foarte bun care ne-a scos din pesteri si ne-a bagat in blocuri. Doar ca in zilele noastre functioneaza numai ultima parte. Omul obisnuit se va feri de confruntare, se va eschiva cum poate. Violenta e primitiva evident. Omul modern e superior acestor barbaritati.

Pus in fata unei situatii in care omul tre sa lupte pentru viata sa nu va sti ce sa faca va incremeni. Cand va trebui sa ridice vocea pentru a-si lua apararea nu o va face din politete.
Suntem protejati de politie (vorba vine), de legi. Societatea ne apara de pornirile primitive. Decat cand nu ne mai apara si trebuie sa ne aparam singuri. Nu vom sti cum.


Luam pastile ca sa nu ne imbolnavim, traim curati si feriti de pericole. Iar cand ne imbolnavim pana la urma anticorpii nu exista.


Inchisi in bula protectoare suntem mai siguri. Feriti de violenta, feriti de vicii, protejati de nedreptati. Da' bula asta nu numai ca nu e ermetica ba chiar se sparge de tot cateodata lasandu-ne goi si nepregatiti in fata stihiilor.



to do: citat inteligent, preferabil in latina


postat @ 6/6/08 aici

8 comentarii:

lil'miss obsessive spunea...

spune Nu drogurilor...da'merge putin spice once in a while.. :))

darcu spunea...

diamond :X:X:X ... aaah si maine iau banii

Ca un side note: ete cum sar drogatii din stanga si dreapta, nu mai ai loc de ei. Pai asa v-am invatat mai copii.

lil'miss spunea...

hehe...cine,care drogati? de unde? :)) te referi cumva la mine? si ce-i asta,ai inceput sa scrii cu inimioare? :))
P.S. darcule,unde mai sunt discutiile noastre interminabile despre za shit and stuff?

darcu spunea...

Nu, nu la tine faceam doar o referire generalisima.

Partea cu, citez: ":X:X:X," face parte din planul meu de gayificare care decurge conform planului.

Cat despre discutiile interminabile despre cacaturi n shit, well sunt, respectiv nu sunt, in mai multe locuri for example:
1. sunt in trecutul care a trecut,
2. posibil sa fie prin niste arhive de mess,
3. posibil de asemenea sa fie prin niste servere ascunse de la NSA parte a conspiratiei Bush-zioniste daca e sa crezi in astfel de conspiratii, eu unul nu le desconsider decat tot timpul.
4. nu sunt in prezent
5. pot fi in viitor

Concluzia mea, bazata pe observatie empirica si deductie logica, ar fi cum urmeaza: za Internetz has failed us, Internetz insemnand mess iar 'us' inseamnand noi doi. That much is clear. Din varii motive nu mai e o alternativa viabila, cel putin nu la momentul actual, drept pentru care propun metode de comunicare alternative care vor fi specificate intr-un viitor apropiat insa pe un alt canal de comunicare (recte: nu pe bloC ci pe (gud ol' trusty) mess).

Acestea fiind spuse, iti urez noi avanturi nebanuite in lupta impotriva drogurilor si altor substante nocive (pseudo)legale sau nu, lupta care nu poate fi luptata fara a cunoaste,in prealabil si amununtime, dusmanul (aka substatele despre care vorbim). De asemenea iti urez traditionalul "Live long and prosper!" atat de binevenit in aceasta perioada festiva a anului.

Cu stima si respect,
Eu*


P.S. *adica darcu na ...

lil'miss spunea...

darcule,stiu ca stii "cruel intentions". in filmul asta e un schimb de replici care suna cam asa:
"fuck her yet?
"i'm working on it"
"loser"
"blow me"
"call me later?"
"ok"
asta era fara legatura,doar asa,ca am descoperit o metoda in seara asta asta sa ne conversam. :X
La multi ani,bosss,sa ai toate lucrurile astea mici care te fac fericit. [stii tu,femei,droguri,alcool,pizde..]
cahh...over..una bucata obsedata. ah,si roscata :D

lil'miss spunea...

si da,chiar exista o diferenta intre o femeie si-o pizda. la asta tre'sa fii de acord cu mine.

darcu spunea...

cacat, daca ma gandesc sa mor daca as sti sa aleg intre pizde si femei ...

aceeasi lil' spunea...

Boss, nu stiu daca mai intri pe-aici, dar macar sper ca primesti un mail pe undeva sa vezi ca am comentat. Deci fii atent. Nu-mi aduceam aminte cum ii zicea blogului meu si dupa cautari succesive si aiurea pe google, m-am gandit ca sigur sunt undeva la tine pe blog, dar pe cel nou nu eram si anyway, dupa lupte seculare care au durat nu stiu exact cat, mi-am gasit blogul. Sa-ti fie mare rusine acolo sub piatra aia sub care esti ascuns. Sper ca ti-e bine.