Deci ...

Care e ideea cu blogu asta? Am inceput sa "republic" unele posturi de pe blogu meu alea care zic eu ca merita. Le mai retusez, editez ... mai adaug unele pasaje ... ati prins voi ideea ca doar nu sunteti prosti sau femei ...

19 mai 2008

And again with the same old crap ....

I hate people again. De fapt ... nu urasc pe nimeni. De obicei nu imi starnesc nici o reactie. In cazuri mai grave imi starnesc dezgustul. Si in cel mai rau caz reusesc sa ma enerveze. Desi ma enervez foarte repde si usor, o fac foarte rar si din putine motive. Asta nu inseamna ca sunt motive serioase. De multe ori reusesc sa ma enervez din cacaturi. In fine. Acum e cam al treilea caz.

De obicei posturile mele cad in doua categorii. "Bullshit pseudo-filozofic de doi lei" si "OMG this is sooo gay - bullshit". Si mai am vreo 2 semi serioase.
Asta o sa fie undeva la mijloc. Nu o sa mai fiu asa abstract si vag. O sa trec la lucruri mai concrete.

Ce poate fi mai concret/banal/super-discutat si in acelasi timp mereu in actualitate decat barbati vs femei. Si tot ce tine de. Desi privit cu o oarecare distanta, toata interactiunea barbat - femeie devine chiar previzibila pentru ca e guvernata de aceleasi legi banale ale lumii animale - tre sa futi ca sa te inmultesti.

Sa incepem. Sa incepem cu barbatii. Daca fosta mea prietena era misogina eu sunt feminist ce plm. Desi ... probabil tot misoginism o sa para. Uatevar. Eu nu le inteleg pe femei. Cum dreacu poti sa iubesti un barbat. Nu vorbesc de 0.01 % barbati care chiar se pot numi oameni. ( Desi toate cred ca l-au nimerit pe exact pe ala 0.01 % sau ca il pot transforma in ala 0.01 %. Proaste mai is si femeile. Da' las ca ajung si la ele daca am timp si chef. ) Vorbesc de barbat ca subspecie umana, barbatul ca termen general. Barbatul e prost. Asta e o axioma si trebuie luata ca atare. Barbatul e prost pentru ca nu are nevoie de mai mult. Rolul barbatului e sa sa aduca vanatu si sa se reproduca. Sa-si imprastie samanta in cat mai multe locuri posibile. Si e foarte bun la asta. Evolutia a avut grija de asta. Iar pentru evolutie eficienta e totul. Orice atribut, orice abilitate nefolosita e irelevanta si va fi eleminata. Barbatul nu trebuie sa inteleaga femeile pentru a le fute. Reuseste si fara.
Barbatii vor sa se reproduca. Sa se futa. Asta e tot. Nu e nimic mai profund. Nu se ascunde altceva mai adanc. Crezi ca te iubeste ... ca te respecta ... o pula. Singurul lui scop, singurul lui gand e cum sa te futa. Sigur ... poate sa para sensibil, dragut, respectuos, afectiv ... da' e totul bullshit. Are doar un singur lucru in minte. Si ok ... hai sa zicem ca chiar te iubeste ... rare cazuri dar exista. Asa si ? Crezi ca o sa te faca fericita, ca o sa te respecte ? O sa cedeze la prima ocazie. La prima bucata de cur care e semi-disponibila. Si daca nu cedeaza o face de frica nu de altceva (cum zicea si Eloa ... parca). Crezi ca la o bere cu baeti o sa spuna cat de mult te iubeste ... ca si-ar dori sa isi petreaca restul vietii cu tine ? Cacat ... o sa le povesteasca ce muie i-ai facut de curand sau ce cur bun are curva de chelnerita. Intre barbati e o concurenta continua. Nu poti sa dai semne de slabiciune. Trebuie tot timpu sa te lauzi. Sa exagerezi.
Barbatii vor sa futa ... si chiar si reusesc de destule ori. Dar tot nu e de-ajuns. O nu. El trebuie sa fie mai "tare" decat celalat. Trebuie sa adauge ... sa exagereze. Si boul de langa el o sa il creada. Si atunci si el o sa trebuiasca sa fabuleze si mai tare. Si tot asa un cerc vicios. Barbatul trebuie sa isi bata joc chiar si de femeia pe care o iubeste ca altfel nu e barbat cu adevarat.
Si atunci de ce iubesc femeile barbatii ? De proaste de aia. De ce sa stai cu unu care numa te bate si te injura? De proata. Femelile sunt si mai proaste ca barbatii oricat de greu de crezut ar parea.
Scopul femeii e tot de a se reproduce, ca orice fiinta de pe planeta asta de la euglena verde la ghibon. Doar ca rolul ei e diferit. Ea trebuie sa aiba grija de familie. Pentru asta trebuie sa fie mai afectiva decat barbatul ca sa poata sa isi creasca plodu ca specia sa supravietuiasca. La asta se rezuma asa zisa "sensibilitate" a femeilor.
Trebuie sa aleaga un partener "ideal" pentru a procreea. Pai si ce inseamna partener "ideal"? Ala care aduce vanatul evident. Prin ce se traduce asta in societatea moderna ? Ala care are bani, ala care da cu pumnu, ala care e "respectat", care iese in evidenta in grupul sau. Siiigur .... nu toate femeile o sa cada pe spate dupa unu care da cu pumnul. Nuuu ... ele sunt intelectuale ... ele vor altceva. O pula ... tot la aia se ajunge. Il vor pe ala mai "desptept", ala mai "amuzant", mai "misterios". Care e diferenta dintre unu care se lauda cu ce masina are, altu care se lauda cu ce haine "da firma" se imbraca, cu ce muzica "underground" asculta sau cu ce carti "obscure" a mai citit ? NU E NICI O DIFERENTA. Diferenta e de nivelul de inteligenta. Unii sunt mai prosti si isi iau filozofia de viata din manele, altii ceva mai inteligenti din hip-hopul "underground" sau din Cohelio. Sau poate chiar din Kant. IT'S ALL THE SAME FUCKING BULLSHIT. Tot acelasi scop il au toti. Chiar daca o relizeaza sau nu.
Hai sa trecem la femei. Ele vor dragoste ... sentimente ... inimioare roz si ursuleti de plus ... cat fucking bullshit ... aceleasi clisee reciclate. A ... vai ... am uitat de domnisoarele alternative ... ele sunt "diferite" ... ele vor inimioare negre si capete de scheleti. Jeez ...
Femeile sunt mai sensibile si sufera din cauza barbatilor "care e porci". Care nu le intelege. Il inseala si apoi sufera ca a parasit-o (caz real ffs).
Sunt cele mai bune prietene si apoi se barfesc pe la spate. Pun la cale planuri (da planuri complicate frate) ca sa desparta pe cine stie cine sau raspandesc zvonuri ca "uite ce face aia cu ala . Curva dreacu". Macar barbatu e simplu ... lui nu i-ar da prin gand sa faca asa ceva. Ca nici nu vede un motiv sa faca asta e partea a doua. Ma refer la "planuri diabolice". Ca la mancat cacat mai mai ca le intrec pe fete. "Sa vezi ce am futut-o pe aia coae." "Sa vezi ce curva e ailalta fra."
Ele vor sa fie iubite ... respectate ... sa insemne totul pentru tine. Da' ia fa prostia sa le dai asta. Sa vezi cat de repede se plictisesc. Spunea Eloa (a doua referina la Eloa ... intr-un singur post ... god ma transform in blogger ffs ... cred ca deja e prea tarziu) curand ca, si citez, : " ... trebuie să-l menţii pe căţeluş ocupat, ca să nu apuce să se plictisească de tine." Aham ... ma ... asa e ... doar ca e complet valabil si invers. Si ea tine-l ca pe un "catelus ocupat" sa vedem cat de repede te plictisesti tu de el. Macar (majoritatea) barbatii stiu ce vor si cum sa obtina. Femeile nici macar atat.

Iar am ajuns la un amestec incoerent si abia inteligibil de banalitati, clisee, tampenii si aberatii. Pe scurt un post obisnuit de-al meu. Poate am exagerat un pic cu limbaju ... sa ma scuze citiorii mai noi ... aia 2 :|.

A ... ca mi-am adus aminte ... vorbeam de aia 0.01 % barbati care se pot numi oameni. Si la femei e procentajul tot cam pe acolo. Sunt evident niste erori din punct de vedere al evolutiei. Erori inevitabile dar care pot fi neglijate. Nu stiu daca ma inscriu in ei. Dar tind la. Si asta e unul din, rarele, momente cand nu sunt arogant, nu mananc cacat si nu exagerez ... foarte tare. Daca e "buna de pula" chiar nu e primul lucru la care ma uit la o fata. Sau nu e primul lucru la care ma uit la o fata pe care o vad ca pe o potentiala partenera. E oarecum important si asta evident. Dar nu e decisiv. Nu o sa fiu atat de arogant sa spun ca eu sunt cumva superior conditiei umane ... superior instinctelor si legilor regnului animal.
Cum spuneam sunt erori ... rebuturi. Genele au dat gres de data asta. Pentru ca nu se integreaza in sistem. Daca majoritatea ar fi asa specia umana ar disparea ... incetul cu incetul.
Si deci cum ramane cu noi ... dreacu ... daca avem "noroc" poate intalnim si alta persoana din alea 0.01 %. Si degeaba ... ca nici noi intre noi nu suntem compatibili. Asa ca ramane sa ne traim existenta mizerabila (nu mai mult sau mai putin mizerabila ca oricarui altcuiva). Pana murim.


THE END


aproape doua ore din viata irosite din nou

postat la 21/11/07

14 comentarii:

Anonim spunea...

hm..as fi si n'as prea fi de acord cu ceea ce spui tu. evident,subscriu la toate frazele ce contin sintagme de genul "barbatii/femeile sunt proaste/prosti". am tot repetat asta pana la saturatie. suntem prosti,asta e. astia suntem.
si totusi,eu cunosc baieti care n'au ca scop principal sa si'o traga cu toate fetele pe care le intalnesc. respectivii baieti reusesc sa fie si fideli. [desi,intre noi fie vorba,pot sa pun pariu ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa'i puna coarne iubitei]. dar ideea e ca,la ora actuala,lor nici macar nu le trece prin cap sa o insele pe respectiva fata.
hm,alta chestie care nu'mi place. spui la un moment dat ca femeile nu viseaza decat inimioare,floricele si fluturasi[sau capete de mort,dupa caz]
ei bine,treaba nu sta chiar asa.
un exemplu era Eloa. dar ea nu mai scrie,din pacate.. nu stiu de ce,dar inclin sa cred ca a gasit pe vreunu'care a prostit'o,si a trecut si ea la starea de pseudo-vegetatie pseudo-retardare,denumita generic "dragoste". in fine..treaba ei.
mai exista si fete[foarte putine,dar exista] care nu cred in conceptul de dragoste.
sa luam exemplul prostituatelor profesionsite,al damelor de companie,ca sa fiu draguta.
"domnisoarele" care nu cred in altceva decat in bani,haine de firma,plimabri cu limuzine,etc.
banu'ruleaza.
tind sa afirm ca ele sunt mai destepte decat majoritatea,insa mai bine nu.
adevarul e ca noi,oamenii,suntem toti mediocri. suntem condusi de niste dorinte mai mult sau mai putin-dar intotdeauna-meschine.

darcu spunea...

Da ai avut dreptate cu eloa. Exact asta a patit. Dovedeste poate ca nimeni nu e mai presus.
Da' nu toate fetele is doresc "inimioare roz" n shit. Era o ... simplificare. Dar toate isi doresc ... "fericirea". Care, pentru noi oamenii, e legata cam tot timpul de existenta unui partener ... a "jumatatii". Valabil si pentru barbati.

Si ok in cazul prostitualtelor, sau a intretinutelor in general, treaba e un pic mai complicata. Pentru ca confruntate cu "realitatile vietii" au fost fortate sa faca niste alegeri. Si ok ... nu sunt toate asa, da' de dragu discutiei sa zicem ca asa e. Totusi ... si prostituatele se insoara si intretinutele au amant ...
Eu zic ca e o chestie universala de care omul se poate eschiva dar ... nu poate scapa ... pana la urma genele si conditionarile sunt mai puternice si decat vointa si celui mai puternic om.

Anonim spunea...

si-atunci ce-i de facut? sa vrei sa fii fericit nu e bine,sa renunti nu e bine..where do we go from here?
ne tragem un glont in cap? asta e dovada de lasitate. ne dam drumu'cu pluta pe garla? :))

darcu spunea...

Uite asta vreau si eu sa aflu.
Fericirea nu exista. Cautand ceva care nu exista nu gasesti decat dezamagire si frustrare.
Sa renunti ... sa stii e bine ... e eliberator sa nu vrei nimic.
Si nu, sinuciderea nu e o solutie ... nu de lasitate doar ca ... nu vad ce ai rezolva. Sinuciderea arata ca mai ai inca speranta sa gasesti ceva ... dincolo. Da' acolo chiar nu e nimic.
Asa ca ... ma intreb si eu ... ce e de facut?? ... traim in continuare ... dupa cum bate vantu ... din inertie ... trist ...

Anonim spunea...

eu nu sunt de acord cu faptul ca fericirea nu exista. de fapt,cred ca am mai spus asta. fericirea e in lucruruile mici. spre exemplu,mie-mi face placere sa te contrazic pe tine acum,in loc sa fiu in bucatarie si sa spal vasele. :)) si asta ma face fericita. exemplul e lame,of course,da'ideea conteaza :))
la scara redusa,fericirea exista. dar conceputa doar asa. daca o trecem la scara larga,asa cum fac unii,si vor o viata perfecta. atunci chiar isi iau teapa.
eu nu vreau fericire,eu nu cred in viata perfecta,nici in dragoste,nici in nimic.
cred in ceea ce pot sa fac eu singurica. si pot sa ma distrez,pot sa ma prefac ca sunt fericita. si stii ce-i asta? arma de distrugere in masa. in fine,deja intru in categoria aberatii si nu-i frumos. am dreptul sa aberez doar la mine pe blog. :))
adevaru'e ca traim dupa cum bate vantu',da,dar mai putem sa ne si opunem cateodata..
"stii si tu ca ne vantura vantul dupa cum vrea.." cam asa..

darcu spunea...

Eu nu as numi aia fericire. Poa sa fie bucurie, satisfactie bla bla ... da eu fericirea o vad altfel. Pana la urma spunem acelasi lucru doar ca folosim definitii diferite pentru acelasi termen. Deci practic nu ma contrazici. Ti-am stricat fericirea :P :)).
Pai si tu esti multumita asa ... te-ai impacat cu gandu ca nu exista fericire, dragoste si rahaturi de astea ... Nu stiu, eu nu am reusit inca ...
Si ... pentru ce sa te prefaci fericita ... doar ca sa eviti intrebarile tampite ale oamenilor "fericiti"?? Sau incerci sa te pacalesti singura ?
Nu vreau frate viata perfecta da' macar ceva mai ... profund ...
Ne opunem ... cre'ca mai mult asa ne place sa credem.
Oricum nu numai ca ai dreptu sa aberezi pe aici ba chiar insist :D.

Anonim spunea...

nu pot sa cred..am ajuns si noi la un consens :)) totusi,nu cred ca o sa dureze prea mult..e prea mare placerea de a te contrazice :))
nu sunt neaparat impacata cu gandul ca nu exista fericire..asta nu-mi ofera vreun fel de liniste,de pace sufleteasca..problema e ca am incarcat ambele variante: si optimismul,si pesimismul.
si ,daca esti optimist,palmele pe care viata ti le da sunt mult mai dureroase.
dar daca deja le astepti,ti se par mai usoare.. iti faci un plan de atac,si actionezi in conformitate cu el. e mai bine sa nu astepti nimic si sa primesti,totusi,ceva,decat sa astepti fericirea pusa pe un platou de argint si sa nu o primesti.
inveti sa tratezi viata cu posteriorul si sa profiti de ea.
de ce ma prefac fericita..grea intrebare. stiu de ce fac asta.dar nu stiu cum sa ma fac inteleasa.. face parte din natura mea,care e ,in esenta,una duala. eu pot sa fiu,in acelasi timp,doua lucruri total opuse,fara ca asta sa creeze in mine vreun fel de dezechilibru. nu stiu.. mi se pare natural sa zambesc,sa rad,sa fiu fericita..asta e viata,nu pot sa ma ingrop in servetele si batiste. oscilez in mod constant intre doua stari,euforie si depresie,fara sa apartin in totalitate vreuneia dintre ele. si ,atunci cand trec dintr-o extrema in cealalta,trec violent,brusc,total. am mai spus asta,la mine nu exista niciodata jumatati de masura.
in momentele in care ma prefac fericita chiar sunt..adica imi intru foarte bine in rol,atat de bine incat ma induc in eroare chiar si pe mine.
nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa in pseuso-psihanaliza mea,dar ser ca te-am lamurit cat de cat :))
[vezi de ce spuneam ca aberez]
cat despre acel "ceva" profund pe care il cauti tu.. nu stiu,poate ca o sa-l gasesti,si chiar iti doresc asta,dar vezi tu? chiar daca l-ai gasi ,nu ar dura. si te-ai alege cu o obsesie.
de-asta sunt eu obsedata,pentru ca si eu vreau profund,si n-am.
si am ajuns,cumva,la sinonimia profund-absolut. stiu,sunt culmea :))

darcu spunea...

Eee ... poate ca ne place noua prea mult sa ne contrazicem :D. Eu unu stiu ca imi place daca am adversar pe masura ;).
In rest ... pula mea ... deja vu ... tot ce ai scris am scris si eu deja sau gandesc asta ... e chiar bizar de la un moment dat :|
Asta cu dualitatea. Daca m-ai vedea in realitate ai zice ca mananc o tona de cacat pe blog. Rad si is vesel si imi place sa ma prostesc si sa fiu copil bla bla ... Da asta nu e fericire. Si noaptea in fata monitorului toate cacaturile ies iar si imi fut capu si asta scriu pe blog.
Cat despre extreme si jumatati de masura ... god ... pai eu aveam asta in about ... pe vremea cand aveam unul ... si oricum am mai scris pe undeva. Nu imi place normalul obisnuitul cacat ... Eu vreau sa traiesc cu volumu la maxim oricat de cliseu pare. Daca e sa fiu fericit sunt fuckin high ... si daca e sa fiu deprimat pai sunt pana la capat. Nu imi plac jumatatile de masura :D.
Eu te inteleg perfect ca ... crezi sau nu ... exact asa sunt si eu.
De aia nu cred in "dragoste" "relatii" rahaturi ... ca eu nu consider relatie ceea ce considera majoritatea ... E o laba trista o imitatie penibila si eu unul prefer nimic decat un cacat de asta. Daca o fi cineva in lumea asta cu care sa ma potrivesc "perfect" ... sau macar destul de ... cu care sa pot sa am o relatie nebazata pe bullshit ... bine ... daca nu fuck it.

Of ... si faza cu duratu ... si asta am spus-o ... e spooky deja :D.

Mda ... uite ca nici eu am. Si, dupa cum am scris deja, de ce pula mea daca toti (sau macar unii) spun ca vor aceleasi lucruri ... de ce tot singuri ne plangem de mila si ne zbatem in acelasi rahat.

Ma bucur ca mai gasesc oameni care gandesc ca mine (Desi poate nu ar trebui :|) Da' ma ajuta cu cineva ?

Astept un raspuns mai rapid de data asta :))
Hai succesuri!

Anonim spunea...

uite ca vine si raspunsu'.. :))
adevaru'e ca mie imi place la nebunie sa ma contrzic cu cineva. insa in situatia de fata,nu stiu cum as putea sa te contrazic. n-am la ce :))
e destul de ciudat faptu'ca spunem cam aceleasi lucruri :D
la faza cu veselia..si eu sunt la fel :)) mary sunshine 24/7. da'cand ma loveste,ma loveste rau.
si nu,nu cred ca ne ajuta cu ceva faptul ca gasim oameni care gandesc la fel ca noi. e pacat. pentru ca sunt sigura ca daca noi doi ne-am intalni,spre exemplu,pur intamplator,fara ca eu sa stiu ca tu esti tu si tu ca eu sunt obsessive, n-am vorbi asa,ca acum. mai mult,s-ar putea nici sa nu ne suportam :))
asta pentru ca,in principiu,eu recunosc de la distanta oamenii care sunt la fel ca mine,si actionez in consecinta :))
cred ca noi nu putem sa gasim relatia aia perfecta. de fapt,nimeni nu poate,pentru ca niciodata nu poti sti cu exactitate ce e in capul celuilalt. poti sa tragi concluzii din ce spune,sau ce face,dar asta te si induce in eroare.
relatia perfecta,absoluta,daca vrei, ar putea fi obtinuta atunci cand poti sa patrunzi in creierul celuilalt.
tind sa cred ca se poate si asta,dar ca e foarte greu,aproape imposibil. in fine..iar aberez,si deja mi-ai zis ca vrei un raspuns rapid :D

darcu spunea...

Ha ... oare nu am vorbi asa? E foarte probabil, eu "in realitate" nu prea seman cu asta de aici :D. Aici imi permit sa fiu uber-lame si sa imi plang de mila singur, in rest ma distrag cu rahaturi ... de obicei beau :)) ...
Si in plus ... oamenii pe care nu ii suport prima data si care ma enerveaza (in sensul bun :D) imi plac cel mai mult ...
Recunosti de la distanta oamenii care sunt ca tine si actionezi in consecinta. Si cam care ar fi oamenii astia ca tine si ce intelegi prin "actiunea in consecinta" ???
Hmm ... da, chiar relatia perfecta, nu poate exista. Da' imi place ca spui "noi", imprimand o aura de superioaritate categoriei :D . Nu ca nu as fi de acord. Daaar ... relatia perfecta poate exista pentru unii pentru ca nu e aceeasi la toti. Definitia perfectiunii difera.
Si nu sunt de acord ca trebuie sa stii ce e in capul celuilalt. Una ca nu ai sa poti niciodata oricum si doi ca nu stiu daca ar fi "sanatos" si folositor. Conteza cat de mult il cunosti da' pana la urma e vorba de vorba de incredere. Desi nu ar trebui sa am incredere in nimeni ... nici macar in mine, eu pornesc totusi de la premisa asta. Astept sa se intample ceva inainte sa trag o concluzie. Si nu sunt dezamagit atunci pentru ca ma astept ca increderea sa imi fie inselata. Dar nu o sa fiu paranoic si posesiv si cacaturi de astea penibile pentru ca sincer nu le vad rostu. Daca trebuie sa o verifici din 5 in 5 minute ca sa nu fie cu altu cum pula mea poti numi aia relatie ...
Iar cu patrunderea asta in creier :D. Ti-am zis ca nu sunt chiar de acord. Adica clar trebuie sa il intelegi pe celalalt, poate mai bine ca oricine altcineva, dar nu o sa poti niciodata sa intelegi perfect o alta persoana si ... oleaca de mister io zic ca e bun :D.

Of ... bai cu voi incep sa o dau gay urat tare in ultimu timp ... Really ... nu sunt chiar in halu asta in realitate :D.

Si cand am zis rapid ma refeream la timpul dintre raspunsul meu si al tau nu la lungimea lui. Cu cat mai lung cu atat mai bine sa am ce citi ca ma plictisesc zilele astea ... vad ca ...

Anonim spunea...

nici eu in realitate nu-s ca pe blog. ti-am zis ca par fericita.
uneori,cand am chef sau ma plictisesc rau de tot,fac pe proasta. atunci sa vezi distractie :)) e fenomenal cum reactioneaza oamenii fata de tine atunci cand cred ca esti cam retardat asa..[stiu,nu-s sanatoasa :))] . unii fac misto de tine,si tu cica nu te prinzi,altiiincearca sa-ti explice chestii evinente,dar tu nu si nu,nu intelegi nimic. trebuie sa incerci si tu asta :)))
"actionatul in consecinta" consta in a-i tine la distanta. eu si problemle mele imi sunt de ajuns,si probabil ca m-as contrazice in mod constant cu ei.. sau sunt cazuri in care pur si simplu nu-i suport.
cand spuneam "relatia perfecta" ma refeream strict la conceptiile mele. asta pentru ca poate uneia i se pare normal sa se culce cu 10 ,dar sa aiba o relatie de lunga durata cu unul singur,care sa nu stie ce face ea "in timpul liber". si asta inseamna pentru ea "relatia perfecta". ma rog..exemple sunt o groaza..ma limitez la mine.
si la faza cu "noi"..hai sa nu exagerez spunand ca suntem superiori,n-are rost. sa spunem doar ca gandim altfel. nu stiu daca e mai bine ca ei,sau e mai bine ca noi,de-aia nu pretind superioritate[desi sunt inferiori,cel putin din punct de vedere numeric].
si cand spuneam ca trebuie sa intri in mintea celuilalt,nu spuneam neaparat ca trebuie sa il cunosti in totalitate,ci ,mai degraba,ca trebuie sa stii felul in care gandeste,putin din mecanismele care ii declanseaza anumite trairi.. in fine..aici ar fi mult de discutat.
citez :"..ma plictisesc..vad ca.." -am incheiat citatul. vezi ca ce?

darcu spunea...

E o idee si asta. Doar ca la mine nu tre sa ma prefac de multe ori :)). Am sa incerc sa incerc totusi.
Hmm ... inteleg pe asta cu "probleme destule" doar ca ... "cin' se aseamana se-aduna". Oamenii sunt facuti sa isi caute altii ca ei ...
Da stiu ce zici, eram doar un pic "rau", da si eu cred ca na ... suntem diferiti ... nu mai buni sau mai rai ... doar altfel.
Hmm ... mie imi place sa inteleg cum gandesc oamenii si imi place sa cred ca sunt destul de bun la asta :D. Mecanismele exact ... trebuia sa dau la psihologie ... si la filozofie ... si la ...
"vad ca ... m-am plictisit" ar fi ordinea mai ... corecta ... nu esti blonda nu ? :P ... sau parca erai ... plm
In orice caz ... nu crezi ca ar fi mai usor pe mess :| ... :)) ... e la profil.

Anonim spunea...

nu-s blonda,nu :))
desi,uneori,dupa felul in care imi place sa tratez oamenii,ai crede ca da,sunt cea mai blonda dintre blonde,in cel mai figurat mod posibil :))
nu stiu daca ar fi mai usor pe mess..s-ar putea sa da. sau s-ar putea sa nu. :))
al meu e la mail ;)
eu chiar vroiam sa dau la psihologie,din acelasi motiv ca si tine..dar n-a fost sa fie..si-a fost mai bine :) m-ar fi "poluat" .

darcu spunea...

Esti vopsita atunci ... sper ca rosu.
Ar fi mai usor ca nu mai tre sa stam 1 zi ca sa raspundem. Sau poate tie iti place asa mai nostalgic ... ca pe vremea postei. :P
Bine ca e la mail. :| ... Daca imi spui si de unde iti aflu mailu ar fi si mai tare ... cat as fi io de hacer nu-l vad nicaieri ...
Poluat ... oare :D ?